28 Mayıs 2007 Pazartesi

GEÇEN YAZ















































Ege'nin geçen yaz çekilmiş birkaç sevdiğim resmini yayınlamak istedim.Bu sene geçen seneye göre daha zayıf.Çünkü bu yıl Gül teyzesi yok.Ege artık büyüdü ve anasınıfına başladı...Gül teyze kim mi?Gerçek teyzesi kadar yakın..Ona bakıcı demek istemiyorum çünkü o bambaşkaydı.Biz onu tanımakla çok şanslıydık.Gül teyze kimi gün resim öğretmeni,kimi gün almanca öğretmeni,kimi gün sinema arkadaşı,kimi gün oyun arkadaşıydı.Belkide bütün bunları Almanya'da almış olduğu Çocuk Bakımı Eğitimine borçludu,Belki de Ege'yi çocuğu gibi sevdiği içindi herşey.Hayat onunla çok düzenli ve kurallıydı.Ama malesef Ege artık büyüdü.Gül teyzeyle (teyze dediğime bakmayın henüz 42-43 yaşlarında) hala görüşüyoruz onun çocukları Ege'nin ablası abisi oldu. Ve gül teyze başka Ege'leri büyütmeye gitti.Sana çok şey borçluyuz.Ellerine sağlık Gül teyze......














işte Gül teyzemiz.....Ege'yi Samsun'un simgesi olan Atatürk Heykeline gezmeye götürdüğü bir gün

19 Mayıs 2007 Cumartesi

EGE'M

Bu sayfa yavrumun sayfası büyüdüğünde okusun diye.....



Bugün Ege'nin günüydü.Sabah baharın (hatta yazın diyebilirim)gelişini balkonumuzdaki kahvaltıyla kutladık.Ege kahvaltıda seçici olduğu için ona yumurta süt ve yumurtalı ekmek hazırladım.Görüntüler Cafe Gusto'da ekli.Birlikte güzel bir kahvaltı yaptık.Oğlumla başbaşa.

Öğle saatlerinde Ege'nin halen devam etmekte olduğu Afacan Çocuk Yuvasının açmış olduğu sanat sergisi vardı.Çocuklarımızın el emekleri ile yaptıkları resimler harikaydı.Bu sergide atık materyaller değerlendirilmiş resimler yapılmıştı.Sergi beni olduğu kadar eminim bütün ebeveynleri mutlu etmiştir.Sergide emeği geçen herkese özellikle Müdüre hanım Nuran Muzaça'ya


Öğretmeni Nurcan YIldız'a teşekkür ederiz.Allah onun bebeğinin de sağlıklı sıhhatli doğmasını nasip etsin.


Şimdi sizlere Ege'nin yaptığı resimleri gösteriyorum.Bu denizaltı hayvanlarını gösteren bir tablo.


Bu tabloda atık materyallerle yapılmış yine teması deniz ;


Suluboya ile yapılan manzara çalışması


Bu da palyaçoooo


Okul'da en yakın arkadaşı Emre'yle sarmaş dolaş dolaşırken resimlerini çekmek istedim onlara kız arkadaşları Deren de katıldı..



Sergiden sonra Ege'yi resim kursuna bıraktım.Oradan sonra ise en yakın arkadaşlarından birisine Devrim'lere gittik.O kadar güzel vakit geçirdiler ki..
Bende dostum gaye ile uzun uzun muhabbet etme fırsatını buldum.

Devrim piyano dersi alıyor.Ve çok da güzel çalıyordu.İyi bir piyanist olursun inşallah devrim.


Tam bugün için bu kadar aktivite yeter derken yeni açılan çocuk eğlence merkezinde bulduk kendimizi


Eeeeee saat oldu 18:30 bu kadar yeter yoruldum artık evde 1 kaşık yemek yok.Yaptım yaptım onu da yetiştirdim.Ve bugünü güzel bitirdik.

Saygılarımla